Лятна академия за щастливи деца

Уважаеми родители,
Съобразно разрешението от правителството, желанието на родителите, при спазване на всички противоепидемиологични и хигиенни изисквания, ръководството на Академия „АртВижън“ взе решение на 01.06.2020 г. да СТАРТИРА „Лятна Академия за щастливи деца“!
Очакваме всички малки и големи експериментатори, изобретатели, откриватели, актьори, писатели, танцьори, заедно да се забавляваме през лятната ваканция!
„Лятна Академия за щастливи деца“ предлага много изненади, приключения, забавления, вплетени с изкуства, чужди езици, спорт, танци, игри на открито и излети в планината.
Наред с всичко това, докато учим, ще играем, ще превърнем четенето вместо задължение в чудесно забавление, математиката ще е лесна и интересна, ще спортуваме, ще танцуваме и ще лудуваме.
В заниманията по английски език „ English is fun”, децата ще се потопят в един интересен и приятен свят. Ще се запознаят с интересни герои, забавни ситуации, игри и песни.
Тематични седмици и дни с кауза ще осмислят дейностите на децата в лятната академия. Щастливи рождени, имени дни и празнични събития ще попълнят пъстрата палитра от незабравими преживявания.
Ще изучим „Азбуката на вежливостта“, която ще ни научи на добри обноски и поведение.
Класната стая на открито очаква малките изследователи за занимания по градинарство. Чудният свят на насекомите и пеперудите ще очарова всички всезнайковци. Флората и фауната в парка ще вдъхнови всички творци за творения с езика на изобразителното изкуство, музиката, литературата и танца.
За тези, които обичат пътешествията, туризма и природата, ги очакват изненади всяка седмица. Няма по-вълнуващо преживяване от докосването до природата, няма по-вкусно хапване от пикник в планината.
Заедно ще превърнем всички детски мечти в реалност!

За Вас родители:
„Лятна Академия за щастливи деца“ ще посрещне деца на възраст от 4-14 години, за да подарим на всяко дете ваканцията, която заслужава! Прекрасни летни дни, приятелства, осмисляне на свободното време на децата, когато вие сте служебно ангажирани.
Децата са разпределени в групи, според възрастта.
Максимален брой деца в група: 10-12. С възможност за индивидуален подход към всяко дете.
Академията разполага с модерна и уютна база със специално създадени тематични зали, музикален кабинет, танцова зала и зала за сценични изкуства, космически център, кабинет по роботика и информационни технологии, място за отдих, иновативна библиотека. Супер модерна зона за хранене. Осигурено е здравословно хранене, съобразено с възрастта и вкусовете на децата.
В рубриката „Акценти в аванс“ ще получавате предварителна информация за предстоящи дейности на Академията за съответния месец.
От рубриката ”Седмичен афиш“ в края на всяка седмица ще получавате пълна програма за предстоящата седмица.
Допълнителни платени форми на дейности по интереси може да изберете от тук:
По желание детето може да посещава индивидуални занимания с логопед и психолог с предварително записан ден и час.

Екипът на Академия „АртВижън“, който се грижи за децата Ви, е съставен от професионалисти и квалифицирани педагози.

Ние от Академия „АртВижън“ благодарим за доверието да се грижим за най-ценното във Вашия живот-ДЕТЕТО!
Ние ще осигурим Вашето спокойствие, сигурност и удовлетвореност. Ще се погрижим за вашата информираност. Отворени сме към Вашите идеи и предложения.

Полезни линкове с документи:
Правила за организация на лятна академия
Молба-декларация
Информирано съгласие
Информационна карта

 

Това също може да Ви е интересно:

Упражнения за щастие

Упражнения за щастие

Упражнения за щастиеАко се върнем в дните назад, може би повечето от нас ще си припомним за спомени в детски смях и игри за родителство. Още от деца всеки от нас определя своята роля в живота. Но най-силната е майчината. Най-отговорната е да бъдеш родител. Сърцето има...

повече информация
Да бъде добър!

Да бъде добър!

Нарисувай чувствата си!Когато пожелаваш здраве, никога не забравяй да пожелаеш и добрина! Когато си построил в себе си къщичка на доброто всеки ще иска иска да бъде твой гост. Когато пожелаваш здраве, никога не забравяй да пожелаеш и добрина. Когато ти подадат ръка,...

повече информация
Съботно училище за отличници

Съботно училище за отличници

Нарисувай чувствата си!СЪБОТНО УЧИЛИЩЕ ЗА ОТЛИЧНИЦИ В АКАДЕМИЯ “АРТВИЖЪН” Може би нещо малко не ви достига да сте перфектният ученик-отличник? Да помислим заедно какво е това? - Увереност; - Концентрация; - Последователност; - Постоянство; - Несигурност или нещо...

повече информация
Share This