Лятна академия за щастливи деца

Уважаеми родители,
Съобразно разрешението от правителството, желанието на родителите, при спазване на всички противоепидемиологични и хигиенни изисквания, ръководството на Академия „АртВижън“ взе решение на 01.06.2020 г. да СТАРТИРА „Лятна Академия за щастливи деца“!
Очакваме всички малки и големи експериментатори, изобретатели, откриватели, актьори, писатели, танцьори, заедно да се забавляваме през лятната ваканция!
„Лятна Академия за щастливи деца“ предлага много изненади, приключения, забавления, вплетени с изкуства, чужди езици, спорт, танци, игри на открито и излети в планината.
Наред с всичко това, докато учим, ще играем, ще превърнем четенето вместо задължение в чудесно забавление, математиката ще е лесна и интересна, ще спортуваме, ще танцуваме и ще лудуваме.
В заниманията по английски език „ English is fun”, децата ще се потопят в един интересен и приятен свят. Ще се запознаят с интересни герои, забавни ситуации, игри и песни.
Тематични седмици и дни с кауза ще осмислят дейностите на децата в лятната академия. Щастливи рождени, имени дни и празнични събития ще попълнят пъстрата палитра от незабравими преживявания.
Ще изучим „Азбуката на вежливостта“, която ще ни научи на добри обноски и поведение.
Класната стая на открито очаква малките изследователи за занимания по градинарство. Чудният свят на насекомите и пеперудите ще очарова всички всезнайковци. Флората и фауната в парка ще вдъхнови всички творци за творения с езика на изобразителното изкуство, музиката, литературата и танца.
За тези, които обичат пътешествията, туризма и природата, ги очакват изненади всяка седмица. Няма по-вълнуващо преживяване от докосването до природата, няма по-вкусно хапване от пикник в планината.
Заедно ще превърнем всички детски мечти в реалност!

За Вас родители:
„Лятна Академия за щастливи деца“ ще посрещне деца на възраст от 4-14 години, за да подарим на всяко дете ваканцията, която заслужава! Прекрасни летни дни, приятелства, осмисляне на свободното време на децата, когато вие сте служебно ангажирани.
Децата са разпределени в групи, според възрастта.
Максимален брой деца в група: 10-12. С възможност за индивидуален подход към всяко дете.
Академията разполага с модерна и уютна база със специално създадени тематични зали, музикален кабинет, танцова зала и зала за сценични изкуства, космически център, кабинет по роботика и информационни технологии, място за отдих, иновативна библиотека. Супер модерна зона за хранене. Осигурено е здравословно хранене, съобразено с възрастта и вкусовете на децата.
В рубриката „Акценти в аванс“ ще получавате предварителна информация за предстоящи дейности на Академията за съответния месец.
От рубриката ”Седмичен афиш“ в края на всяка седмица ще получавате пълна програма за предстоящата седмица.
Допълнителни платени форми на дейности по интереси може да изберете от тук:
По желание детето може да посещава индивидуални занимания с логопед и психолог с предварително записан ден и час.

Екипът на Академия „АртВижън“, който се грижи за децата Ви, е съставен от професионалисти и квалифицирани педагози.

Ние от Академия „АртВижън“ благодарим за доверието да се грижим за най-ценното във Вашия живот-ДЕТЕТО!
Ние ще осигурим Вашето спокойствие, сигурност и удовлетвореност. Ще се погрижим за вашата информираност. Отворени сме към Вашите идеи и предложения.

Полезни линкове с документи:
Правила за организация на лятна академия
Молба-декларация
Информирано съгласие
Информационна карта

 

Това също може да Ви е интересно:

Съботно училище за отличници

Съботно училище за отличници

Нарисувай чувствата си!СЪБОТНО УЧИЛИЩЕ ЗА ОТЛИЧНИЦИ В АКАДЕМИЯ “АРТВИЖЪН” Може би нещо малко не ви достига да сте перфектният ученик-отличник? Да помислим заедно какво е това? - Увереност; - Концентрация; - Последователност; - Постоянство; - Несигурност или нещо...

повече информация
Нарисувай чувствата си!

Нарисувай чувствата си!

Нарисувай чувствата си!Изкуствата са изключително средство за изразяване на мислите ни. Светът има нужда от тях! Във всяко изкуство, независимо дали играете в пиеса, пеете песен, танцувате или рисувате, вие изразявате себе си и това, което ви вълнува. Не е необходимо...

повече информация
Мисия щастие

Мисия щастие

Мисия щастие  Какво е щастието за един родител? Как да дарим с повече щастие детето си? Само два въпроса, а хиляди отговора. Защото всеки отговор е в зависимост от това как виждаш света и какво носиш вътре в себе си. Всеки има своята визия за щастие и със...

повече информация
Share This